Citat av Mor Ignatius av Antiokia

  • By Charbel
  • 4 januari, 2016
  • Kommentarer inaktiverade för Citat av Mor Ignatius av Antiokia

”Jag ger er denna förmaning, mina älskade, fastän jag vet att också ni tror så. Men jag vill varna er för vilddjuren i mänsklig gestalt. ni skall inte bara undvika att ta emot dem. om möjligt skall ni inte träffa dem utan enbart be för dem att de på någit vis blir omvända, fastän det är svårt… Varför har jag överlämnat mig åt döden: åt eld, åt svärd, åt vilddjur? När jag är nära svärdet är jag Nära Gud: när jag är hos vilddjuren är jag hos Gud, bara detta sker i Jesu Kristi namn. För att lida med honom utstår jag allt när han ger mig kraft, han som har blivit den fullkomliga människan.”

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather